laminacia mihalnic

Snívate o krásnych a natočených riasach bez potreby každý deň používať kliešte na riasy? Laminácia rias a predĺženie rias sú metódy, ktoré vám môžu splniť vaše sny! Osobne som otestovala rôzne súpravy, aby som našla tú najlepšiu pre vás! Z tohto článku sa dozviete všetko, čo potrebujete vedieť o účinnom predĺžení a laminácii rias.

Čo je laminácia rias?

Laminácia rias spočíva v aplikácii špeciálneho kondicionéra na riasy, ktorý vyhladzuje a dodáva lesk riasam. To robí riasy silnejšími, flexibilnejšími a dodáva im krásny lesk. Laminácia tiež pomáha regenerovať riasy, ktoré boli poškodené častým používaním maskary alebo umelých rias.

Čo je zdvih rias?

Predĺženie rias predlžuje a natáča prirodzené riasy, čím vytvára efekt otvorenejšieho oka. Spočíva v pripevnení rias na silikónové tyčinky a následnej aplikácii špeciálnych formuliek, ktoré ich trvalo natáčajú. Pri dobrých produktoch efekt vydrží až 8 týždňov.

Prečo sa rozhodnúť pre predĺženie a lamináciu rias?

Existuje niekoľko dôvodov, prečo si urobiť predĺženie a lamináciu rias doma.

Tu sú tie, ktoré som našla:

  • Prírodná krása – nádherne zvýrazňuje vaše prirodzené riasy, pridáva objem a lesk;
  • Úspora času – môžete zabudnúť na natáčnie rias s kliešťami alebo aplikáciu maskary každý deň, a tak si nastaviť budík na neskorší čas;
  • Trvácnosť – s kvalitnými a silnými produktmi efekt vydrží až 2 mesiace;
  • Regenerácia rias – vyživujú a posilňujú vaše riasy;
  • Univerzálnosť – môže sa aplikovať na riasy rôznych dĺžok a objemov, pričom oči vyzerajú ako za milión dolárov!

Aké výhody laminácie a predĺženia rias poznáte vy? Čakám na vaše komentáre pod článkom.

Ako urobiť zdvih a lamináciu rias doma?

Pamätajte, že prvá vec, ktorú musíte urobiť, je dôkladne očistiť riasy od make-upu a iných nečistôt. Použite jemné produkty, ktorým dôverujete.

Ďalším krokom je pripevnenie silikónových tyčiniek na viečka. Až potom môžete aplikovať predlžovaciu formulu, ktorá zmäkčuje štruktúru rias. Po tom je potrebné riasy načesať na tyčinky. Nezabudnite aplikovať fixačnú formulu, ktorá zafixuje novú formu rias.

Po dokončení predĺženia prejdete na aplikáciu laminovacieho kondicionéra, ktorý vyhladzuje a dodáva riasam lesk. Posledným krokom je odstránenie tyčiniek.

Celý proces trvá približne pol hodiny. Avšak čas sa môže líšiť v závislosti od používanej sady a očakávaného výsledku. Nezabudnite dodržiavať krok-za-krokom pokyny, bez ohľadu na súpravu.

Najlepšie súpravy na predĺženie a lamináciu rias

Teraz prechádzame k najzaujímavejšej časti – súpravy, ktoré odporúčam.

1. Nanolash Lash Lift a Lamination Kit

 Súprava na lifting a lamináciu mihalníc nanolash

Podľa môjho názoru je to najlepšia voľba. Nanolash je značka známa kvalitnými produktmi na starostlivosť o riasy. Ich sada na predĺženie a lamináciu rias obsahuje všetko, čo potrebujete na vykonanie profesionálneho predĺženia a laminácie rias doma, vrátane lepidla, aktivátora, neutralizátora, kondicionéra, tyčiniek a hrebeňov.

Jednou z jej najväčších výhod je, že ide o kompletnú sadu, ktorá obsahuje všetky potrebné produkty, takže si nemusíte kupovať žiadne doplnky. Všetko je v jednej krabici!

Vysoká kvalita produktov je tiež veľkým plusom. Tieto produkty sú prvotriedne, obsahujú prírodné oleje a keratín, ktoré posilňujú riasy. Efekt predĺženia a laminácie trvá až 8 týždňov! Krabica obsahuje 10 sáčkov každého produktu, pričom každý obsahuje 0,5 mililitra. Ak môžem urobiť 10 predĺžení rias za túto cenu, niet pochýb, prečo som si vybrala túto sadu.

2. Thuya Lash Lift Kit

Táto španielska značka sa špecializuje na produkty na úpravu rias a obočia. Ich sada na predĺženie a lamináciu rias dostala dobré recenzie od používateľov, a tak som sa rozhodla ju vyskúšať. Ani trochu to neoľutujem!

Sada Thuya sa tiež ľahko aplikuje a má dlhodobé účinky. Moje riasy boli pekne natočené a vyživené po dobu 7 týždňov. Je to o niečo kratšie ako pri sade Nanolash, ale stále je to slušné.

Napriek tomu, že súprava je celkom rozsiahla a obsahuje produkty na lamináciu a predĺženie rias, postráda kondicionér. Môžete si samostatne zakúpiť arganový krém na vyživenie rias, ale nie je zahrnutý v sade. Pre mňa je to veľká nevýhoda… Sada obsahuje lepidlo, gél, neutralizátor a tyčky.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Táto sada na predĺženie rias obsahuje keratín, ktorý posilňuje riasy, čo je obzvlášť dôležité pre jemné riasy. Rovnako ako sada Nanolash, MIYA zahŕňa všetky potrebné produkty, takže si nemusíte kupovať žiadne dodatočné kondicionéry alebo doplnky. Sada obsahuje lepidlo, aktivátor, neutralizátor, čistič, výživné sérum, štetce, aplikátory, očné náplasti a ďalšie.

Sada mi vydržala asi 5 týždňov, čo bolo relatívne krátke v porovnaní s predchádzajúcimi sadami. Výsledok bol slušný; riasy boli krásne definované a vyživené. Keby to len vydržalo dlhšie…

4. Zola Protein Reconstruction System for Lash and Brow Lamination

Táto ma lákala. Je to pohodlná voľba pre praktických ľudí. Ak sa chcete starostlivo postarať o riasy aj obočie, toto je zaujímavá voľba. Sada obsahuje produkty na predĺženie a lamináciu rias aj obočia, čím zlepšuje vzhľad celej oblasti očí.

Jej hlavnou výhodou je univerzálnosť, ale je aj bohatá na vyživujúce zložky, najmä proteíny, čo jej v mojej osobnej hodnotení vynieslo dobrú známku. Po aplikácii boli moje riasy aj obočie viditeľne vylepšené a lesklé. Efekt bol okamžite viditeľný. Sada Zola obsahuje aktivátor, neutralizátor a emulziu.

Žiaľ, nie je to dlhodobá voľba. Na mojom obočí sada nevydržala ani 3 týždne a na riasach sotva 4 týždne. Napriek mojim vysokým očakávaniam sa to úplne nesplnilo.

5. Elleebana Lash Lift – Starter Kit

Táto sada vám umožňuje vykonať ošetrenie doma, aj keď ste to nikdy predtým nerobili. Hoci je primárne zameraná na začiatočníkov, výsledky sú skutočne profesionálne! V mojom prípade efekt trval niečo vyše 6 týždňov.

Avšak jej nevýhodou je, podľa môjho názoru, cena. Je relatívne drahá v porovnaní s inými sadami, a hoci výsledky sú dobré, nie sú dramaticky odlišné od ostatných.

Sada obsahuje najdôležitejšie produkty a príslušenstvo, je ľahko aplikovateľná a poskytuje jemné, prirodzené osvieženie pre oči. Obsahuje sáčky s aktivátorom a neutralizátorom, lepidlo, silikónové formy, čistič peny, aplikátor a štetec. Napriek všetkému sa asi nevrátim k tejto sade, keď vezmem do úvahy predchádzajúce produkty.

Porovnanie týchto súprav je môj osobný názor, môžete mať úplne iný názor a to je v poriadku. Každý z nás pozná svoje potreby najlepšie.

A vy, aké súpravy na predĺženie a lamináciu rias ste použili? Podeľte sa v komentároch!

Ako si vybrať správnu sadu?

Pri výbere súpravy na lamináciu a predĺženie rias zvážte niekoľko faktorov, ktoré môžu ovplyvniť vaše rozhodnutie:

  • Vaša skúsenosť– ak práve začínate, vyberte si sadu s jasnými pokynmi a všetkými odporúčanými produktmi.
  • Stav vašich rias – ak máte jemné alebo poškodené riasy, hľadajte sady s vyživujúcimi zložkami na ich obnovu.
  • Rozpočet – ceny sa výrazne líšia, prispôsobte svoj rozpočet kvalite produktov.
  • Efekt, ktorý chcete dosiahnuť – niektoré sady ponúkajú prirodzenejší vzhľad, zatiaľ čo iné poskytujú silnejšie efekty. Zamyslite sa nad tým, ktorý výsledok je pre vás najlepší.

Ak si stále nie ste istí, pozrite si moje číslo jedna odporúčanie!

Pamätajte, laminácia a predĺženie rias sú dokonalé pre tých, ktorí snívajú o krásnych, natočených riasach bez každodenného make-upu. S dostupnými súpravami na trhu môžete tieto ošetrenia vykonať sami doma.

Ak sa rozhodnete kúpiť sadu na lamináciu a predĺženie rias, osobitne odporúčam sadu Nanolash, ktorá ponúka najlepšiu hodnotu za peniaze a dlhodobé výsledky. Nezáleží na tom, ktorú sadu si vyberiete, pravidelne sa starajte o svoje riasy a dlhodobo si vychutnávajte krásny pohľad!

Written by Glória
Volám sa Glória. Mojou najväčšou radosťou je zdieľanie toho, čo viem, s ostatnými. Blog bol vytvorený s cieľom uspokojiť potrebu opísať moje skúsenosti s rôznymi rutinami krásy, ale aj neúspešnými experimentmi (ako varovanie) a novými produktmi. Neexistuje nič lepšie ako spoľahlivé recenzie, ktoré vám ušetría mnoho nesprávnych rozhodnutí a dokážu vám poradiť pri zaobstarávaní tých pravých produktov, no nie?