hodnotenie súprav na predlžovanie mihalníc doma

Aby som svojim očiam dodala viac hĺbky, často aplikujem umelé trsy rias. Trvá mi však dosť dlho, kým ich nasadím, a tak som sa rozhodla prejsť na DIY predĺženie rias. Podľa recenzií sa zdá, že sa aplikujú rýchlejšie. Môžete ich ľahko kúpiť spolu s ostatnými produktmi potrebnými na ich aplikáciu. Ktorá domáca sada na predĺženie rias pre mňa fungovala najlepšie a aké sú moje dojmy z tejto metódy? Pozrite si rebríček 5 produktov od popredných značiek.

DIY sada na predĺženie rias – čo by mala obsahovať?

Profesionálnu sadu na predĺženie rias môžete kúpiť online. Priznávam, že na začiatku som mala problém vybrať si tú správnu. Nakoniec som sa rozhodla otestovať niekoľko z nich, aby som sa s vami mohla podeliť o svoje dojmy. Trsy rias aplikované pod prírodné riasy ponúka väčšina renomovaných kozmetických značiek. Otestovala som tie najpopulárnejšie s dobrými recenziami.

DIY sada na predĺženie rias by mala obsahovať trsy rias a špeciálne prípravky. Myslím tým lepidlo a fixátor. Je dôležité, aby sada obsahovala aj aplikátor. Najlepšie taký, ktorý je dobre tvarovaný.

Podľa toho, čo som si prečítala, je lepšie si vybrať sady, ktoré obsahujú aj odstraňovač, aby sa riasy dali neskôr ľahšie odstrániť. Príkladom je štartovacia sada na predĺženie rias od Nanolash – DIY Eyelash Extensions Starter Kit. Bohužiaľ, ako som si všimla, odstraňovač je súčasťou veľmi málo súprav, aj keď som skúmala iba značky, ktoré sú vysoko hodnotené.

Štartovacia sada na predĺženie rias – top 5 produktov!

Okrem už spomenutej sady rias od Nanolash som otestovala ďalšie 4. Chcela som, aby môj názor na DIY predĺženie rias a samotné produkty bol čo najspoľahlivejší. Pri testovaní som zohľadnila všetko, čo je súčasťou sád, ako dlho trvá aplikácia trsov rias a či je to jednoduché, ako aj výsledky, ktoré produkujú. Teraz sa chcem s vami podeliť o svoje zistenia.

1. Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit

nanolash diy eyelash extensions starter kit

Keďže to bolo prvýkrát, čo som skúšala DIY predĺženie rias, vybrala som si štartovaciu sadu na predĺženie rias, ktorá obsahuje trsy rias a všetky produkty potrebné na prvú aplikáciu. Konkrétnym produktom je Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit. Táto sada obsahuje 36 trsov rias v troch rôznych dĺžkach – 10, 12 a 14 mm, lepidlo a fixátor (2x5ml), aplikátor a odstraňovač (5 ml).

Hneď ako som otvorila krabicu, všimla som si, že všetko je pekne usporiadané a označené, čo mi výrazne uľahčilo prípravu na predĺženie. Trsy zahrnuté v Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kitveľmi jemné, čo mi uľahčilo ich aplikáciu na moje prirodzené riasy. Ďalšou výhodou sady bolo, že som nemusela siahnuť po inej pinzete. Priložený aplikátor bol dosť pohodlný v mojej ruke, čo znamenalo, že som s ním mohla presne pracovať.

Aplikácia týchto rias mi trvala 10 minút, takže som bola v tomto smere veľmi spokojná. Celá sada mi vystačila na 4 aplikácie a zakaždým som riasy aplikovala v prekvapivo krátkom čase. Ďalšou výhodou je, že Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit je k dispozícii s trsmi rias v ôsmich štýloch. Ja som si vybrala štýl DIVINE. Riasy vydržali viac ako týždeň. Ďalšie veľké plus pre Nanolash.

2. KISS Falscara Starter Kit

Falscara Starter Kit je návrh od značky KISS. Na prvý pohľad vás zaujme, že druhá sada môjho výberu obsahuje iba 10 trsov rias. Navyše, v sade sú iba dva produkty – BOND, ktoré sa aplikuje na riasy pred nasadením trsov, a SEAL, ktorý sa používa na zafixovanie hotového vzhľadu.

Cena tejto sady je podobná ako pri tej predchádzajúcej, čo ju robí pomerne drahou. Výrobca však zaručuje, že riasy tejto značky môžu byť nosené nepretržite 10 dní a môžu byť opakovane použité až 3-krát. Existuje však jedna podmienka. Na tento účel musíte riasy každý deň v noci chrániť pomocou produktu OVERNIGHTER Long Wear Sealer. Štartovacia sada na predĺženie rias ho však neobsahuje, čo znamená ďalšie náklady. Sada tiež neobsahuje odstraňovač.

Čo sa týka kvality trsov rias, je veľmi dobrá. V dôsledku toho sa mi efekt páčil a rada by som ich nosila dlhšie, ale nekúpila som si dodatočný produkt, čo spôsobilo, že riasy vydržali len niekoľko dní.

3. Lashify Starter Kit

Ďalšia súprava, ktorá obsahuje len 10 trsov rias, je štartovacia sada od Lashify. Bohužiaľ, za produkty tejto značky musíte zaplatiť oveľa viac ako za ostatné zahrnuté v mojom rebríčku. Napriek tomu som sa rozhodla, že to stojí za vyskúšanie, pretože mala dobré recenzie, a navyše som chcela vidieť, ako sa high-end súprava na predĺženie rias líši od ostatných.

Lashify poskytuje všetko, čo potrebujete na vytvorenie kompletného vzhľadu rias. Musím povedať, že podľa každého produktu, ako aj samotného balenia, je vidieť, že sú vysokokvalitné. Trsy rias sú veľmi jemné. Z toho, čo som videla v recenziách, niektorí používatelia ich prirovnávajú k prirodzeným riasam. Po ich aplikácii som vôbec nedokázala rozlíšiť, ktoré riasy sú moje a ktoré sú umelé. Efekt bol krásny a samotná aplikácia bola úplne bezproblémová.

Napriek tomu, že sada obsahuje všetky potrebné produkty okrem trsov a ich kvalita je veľmi vysoká, myslím si, že cena je prehnaná. Zvlášť vzhľadom na to, že som všetky trsy rias použila na jednu aplikáciu.

4. Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

Aj od sady od Tatti Lashes som mala veľké očakávania. Bola k dispozícii s trsmi rias na priesvitnom alebo čiernom páse, ktorý som si vybrala. Navyše, pri nákupe od Tatti Lashes je možnosť výberu zo 7 štýlov rias. Invisi-Lash Kit navyše obsahuje dve formulky – Invisi-Lash Bond a Seal Glue. Celá sada je doplnená aplikátorom a malou kefkou.

Lepidlo a riasy som dokázala aplikovať celkom efektívne. Pravdepodobne to bolo spôsobené novou formulkou. Podľa informácií na webovej stránke výrobcu by riasy mali zostať na mojich viečkach až týždeň. V mojom prípade to však bolo rozhodne kratšie. Fakt, že sada je veľká, je určite veľkou výhodou, čo znamenalo, že som s ňou vytvorila až 7 aplikácii rias.

5. Glamnetic Lash Extension Kit

Posledná sada rias, ktorú som skontrolovala, bola produkt od Glamnetic. Lash Extension Kit ma určite zaujala tým, že okrem trsov rias obsahovala Bonder, Sealer, Remover a aplikátor. Ba čo viac, riasy boli k dispozícii na výber v rôznych štýloch.

Podľa informácií, ktoré som našla, by trsy z Glamnetic štartovacej sady mali vydržať 5 dní na mojich očiach. Nebola som však príliš spokojná s výsledkami, čo ma prinútilo ich odstrániť skôr. Čo presne mi na tom prekážalo? Riasy nevyzerajú tak esteticky ako v prípade ostatných sád a cítila som sa s nimi dosť neprirodzene.

Ktoré trsy rias z testovaných sád na mňa najviac zapôsobili?

Keďže produktov bolo dosť a niektoré riasy držali naozaj dobre, testy mi trvali dosť dlho. Vďaka tomuto experimentu však viem, že samotná metóda aplikácie trsov pod prirodzené riasy je pre mňa najlepšou voľbou. Tiež už v budúcnosti nebudem mať žiadne pochybnosti o tom, ktorú sadu na predĺženie rias si vybrať pre domáce použitie. Bude to DIY Eyelash Extensions Starter Kit od Nanolash.

Čo sa týka ostatných sád, moje dojmy boli zmiešané. Ak boli trsy pekné a odolné, cena sady spôsobovala závraty. Z tohto dôvodu osobne odporúčam Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit, ktorá má dokonalý pomer cena/výsledok.

Written by Glória
Volám sa Glória. Mojou najväčšou radosťou je zdieľanie toho, čo viem, s ostatnými. Blog bol vytvorený s cieľom uspokojiť potrebu opísať moje skúsenosti s rôznymi rutinami krásy, ale aj neúspešnými experimentmi (ako varovanie) a novými produktmi. Neexistuje nič lepšie ako spoľahlivé recenzie, ktoré vám ušetría mnoho nesprávnych rozhodnutí a dokážu vám poradiť pri zaobstarávaní tých pravých produktov, no nie?